Nordic Berries från Urtekram

Nordic Berries från Urtekram

Nordic Berries från Urtekram

Som den medvetna konsument jag är går jag mer och mer över till att använda ekologiska, fairtrade och närproducerade varor. Det gäller både kost, kläder, skönhet och hälsa. Vad gäller ekologisk hudvård köper jag ofta produkter från Urtekram. De passar mig och min familjs behov och säljs till ett överkomligt pris. Kroppsvårdsserien med doft av kokos har vi använt flitigt sedan den laserades förra sommaren.

Prisbelönt ekologisk och vegansk kroppsvårdsserie

Prisbelönt ekologisk och vegansk kroppsvårdsserie

Nu följer Urtekram upp succén och lanserar kroppsvårdsserien Nordic Berries. Nordic Berries innehåller naturliga vitaminer och antioxidanter från de nordiska bären havtorn, blåbär, tranbär och nypon. Alla produkter i serien är naturliga, ekologiska och veganska.

En bodylotion som gör huden mjuk och smidig.

En bodylotion som gör huden mjuk och smidig.

Nordic Berries är redan lanserad i Danmark och har där redan vunnit massor med priser. Bland annat har schampoot röstats fram som bästa nya hårvårdsprodukt på Vivaness 2017, en internationell fackmässa för naturliga skönhetsprodukter.

Jag satte genast igång och testade. Produkterna har en fräsch och frisk doft som tilltalar mig. De känns effektiva och efterlämnar en ren, skön känsla. Jag gillar att ha hel serie med produkter som alla har samma doft. Annars blir det ett himla mishmash av dofter. Det jag saknar är handkräm. Det fanns i kokos-serien (i den fanns dock ingen handtvål). Det känns också bra att produkterna gör gott inte bara för mig utan också för miljön. Tummen upp för Nordic Berries!

*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna och jag får inget för att skriva detta. Urtekram är en av mina favoriter och ett märke jag ofta köper, använder och uppskattar! ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *