Nu får det vara slut med läsk och sötade drycker

Idag började jag och Mattias jobba igen efter 4 veckors underbar semester! Ja, vi har haft det makalöst bra trots att vädret har varit minst sagt varierande! Man får helt enkelt göra det bästa av situationen. Klaga får man inte roligare av. Under semestern har vi åkt till Åland och Östersund och hittat på roliga aktiviteter på hemmaplan, som tex fotbollsgolf, båtresa till Grinda, Fjäderholmarna, andra roliga kryssningar, badat etc. Vi har, precis som man ska, unnat oss mycket gott att äta och dricka.

Det har blivit en hel del läsk och sötade drycker som har slunkit ner i våra törstiga strupar. Nu får det vara slut med det. I alla fall ska konsumtionen dras ned och försöka styras till helgen istället. Vatten är trots allt den bästa drycken!

Smaksätt vattnet!

Smaksätt vattnet!

För att uppmuntra viljan att dricka vatten kan man göra olika smaksättningar. Man kan använda både bubbelvatten och stilla vatten. Förslag på smaksättning är citron/gurka, melon/mynta, blodapelsin/ingefära, jordgubbar/citron/gurka, etc. Ja, bara fantasin sätter gränserna. Själv gjorde jag ordning en omgång med färska hallon och citron. Jättegott och fräscht! Förvara i kylen så håller det sig kallt och gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *