Vilka mängder av Kellogg’s Special K Classic!

En årsförbrukning av nya nyttigare Kellog's Special K

En årsförbrukning av nya nyttigare Kellog’s Special K

För ett tag sedan hade jag turen att vinna en årsförbrukning av nya nyttigare Kellogg’s Special K Classic hos min bloggkollega Bambi. Mycket goda flingor för övrigt! Idag fick jag hem min vinst. Oh my! 24 paket à 750 g styck. Det blir två paket, 1.5 kg flingor, i månaden. Går det verkligen åt så mycket flingor i en familj på två vuxna och två barn? Garanterat går inte dessa mängder åt hemma hos oss. Nu kommer jag få många glada släktingar, vänner och kollegor!

Hur mycket flingor går det åt hemma hos er?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Fröken M skriver:

  Woow!! Grymt ju! Vilka Mängder 🙂
  Nu kan ni äta flingor tills ni storknar framöver!!
  Kram

 2. Jenny skriver:

  Åh my, mycket flingor blir det! Grattis till vinsten och tänk vilken härlig sommarpresent till alla nära och kära, med lite färska jordgubbar till. 🙂 Kram

 3. Sanna skriver:

  Vi är en vuxen och ett barn, och äter nog i snitt ett paket i månaden med flingor. Vi brukar dock variera lite med vilka flingor vi köper hem så det inte blir samma hela tiden. Bör också nämnas att vi då inte heller äter flingor varje dag, utan varvar det med annan frukost mat.

  Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *