Ny brödrost från Breville

Ny brödrost från Breville

Ny brödrost från Breville

En avtagbar ställning för uppvärmning av bullar, korvbröd, baguette etc medföljer.

En avtagbar ställning för uppvärmning av bullar, korvbröd, baguette etc medföljer.

Ni har hört det tusentals gånger. Jag älskar bröd. Yadayada, liksom. Men visste ni att jag även älskar rostat bröd? Brödet blir härligt varmt, frasigt och gott och den goda doften som sprider sig – MUMS! Känns så lyxigt också. Förutom smaken finns det även andra fördelar som en brödrost för med sig. Halvtorrt bröd som man annars kanske tänkt slänga kan få sig ett nytt lyft tack vare brödrosten. Den brödrost vi hade hemma har säkert 10 år på nacken. Passade därför på att beställa hem en ny brödrost från Breville.

Funktionellt och snyggt!

Funktionellt och snyggt!

Dags att rosta bröd.

Dags att rosta bröd.

Spänd väntan på resultat!

Spänd väntan på resultat!

Perfekt rostat enligt min smak.

Perfekt rostat enligt min smak.

Lyx!

Lyx!

Jag valde en Breville brödrost i High Gloss-serien för 4 skivor. Perfekt för en familj på fyra. Då slipper någon vänta eller bli utan. Brödrosten har riktigt bra funktioner. Man kan rosta både stora och små bröd då brödfacken justeras automatiskt i bredd. Den har en funktion för extra högt lyft vid avslutad rostning så att man inte bränner sig. Perfekt när barnen använder den. Det finns speciella funktioner för upptining och återuppvärmning av redan rostat bröd. Det är lätt att ställan in den rostningsgrad man vill ha genom en steglös ratt.

Perfekt för att värma korvbröd.

Perfekt för att värma korvbröd.

Det medföljer också en avtagbar ställning som går att fästa ovanpå brödrosten för att värma t ex bullar och croissanter. Det finns också en löstagbar smulbricka för enkel rengöring.

Bäst av allt – den är riktigt stilren och snygg!!! Rekommenderas!

*** Inlägget baseras på produktutskick men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna och jag får inget betalt för att skriva detta ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Hanna skriver:

    Jag älskar bröd i alla dess former. Magen gör det däremot inte så antalet gånger jag äter bröd är lätträknade. Rostat bröd med smör, ost och marmelad är bara så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *