Ny frukostmüsli från Risenta

Ny frukostmüsli från Risenta
Ny frukostmüsli från Risenta

(Produktprov, inget betalt samarbete utan alla åsikter, tankar och ord är mina egna). Med budskapet “No more hangry mornings” lanseras nu en ny frukostmüsli från Risenta. Budskapet är att vi varken ska behöva vara hungriga (hungry) eller arga (angry) som till följd av hungern utan kunna äta oss mätta och glada nu när dessa müslisorter finns på marknaden.

Den nya müslin är fullproppad med nötter, fröer, frukt och bär som ska ge oss en bra start på dagen. De innehåller inget tillsatt socker eller tillsatser. Det är två helt nya smaker och nytt recept på övriga tre. Ytterligare en nyhet är att de kommer i en återförslutningsbar påse med zipfunktion.

No more hangry mornings hemma hos mig!
No more hangry mornings hemma hos mig!

Müslin kommer i smakerna Mandel Aprikos, Äpple Quinoa, Mandel Hasselnöt, Kokos Hasselnöt samt Tranbär.

Vi har testat några av müslisorterna och har bara gott att säga. De smakar gott och bidrar med både sötma, smak och crunch. Eftersom jag alltid gör hemgjord müsli/granola efter ett väl beprövat recept gillar vi att Risentas müsli innehåller för oss annorlunda ingredienser som dinkelpuffar, bovete, majs-/veteflingor etc förutom torkad frukt, goda nötter och frön. Ytterligare plus i kanten är den återförslutningsbara påsen. Det är inte så snygga att ha framme men väldigt praktiskt och miljövänligt. Det uppskattas!

Jag kommer nog inte sluta göra min egen müsli och granola men när tiden kniper och det inte hinns med skulle jag mycket väl kunna tänka mig att köpa någon av dessa sorter i butik.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *