Nya generationens BackBeat FIT

Nya generationens BackBeat FIT

Nya generationens BackBeat FIT

Jag har flera gånger skrivit om hur viktigt hörlurar är för mig. Jag föredrar trådlösa hörlurar med bra passform och funktionalitet. Jag vill att de ska fungera lika bra till vardags som till träning. Mina favoriter är BackBeat FIT från Plantronics även om de har fått hård konkurrens från Trekz Air som dock har sina brister i bullriga miljöer. Nu kommer nya generationens BackBeat FIT som jag som hörlursnörd genast blev sugen på att testa.

Bra utrustning är A och O för mig i min träning.

Bra utrustning är A och O för mig i min träning.

Jag har fått hem BackBeat FIT 2100 (varuprov) vilket är Plantronics uppdaterade version av favoriten BackBeat FIT. Den ser nästan exakt ut som sin föregångare. Dock snyggare färger och mycket läckra blänkande färger på själva öronsnäckan. Själva öronsnäckan har till och med en reflekterande yta så att man syns när det är mörkt. Hörlurarna är mjuka och flexibla och sitter riktigt bra med hjälp av en lätt nackrem. Hörlurarna har precis som tidigare Always Aware-design som gör det möjligt att ha koll på vad som händer runtomkring. Lurarna har upp till sju timmars batteritid och är svett- och vattentåliga.

Älskar designen på de uppgraderade lurarna!

Älskar designen på de uppgraderade lurarna!

Det nya är den sk My Tap-funktionen. Bara genom olika tryckningar på öronsnäckorna kan man sätta på och stänga av, byta låtar, höja och sänka volym och svara i telefon. Man kan också sätta en timer eller välja sin favoritspellista. Detta sköts via BackBeat-appen utan att man behöver avbryta sin träning. BackBeat FIT 2100 kommer i färgerna svart, grå, blå och lava/svart och kostar 1095 kr.

Nya hörlursfavoriter!

Nya hörlursfavoriter!

Jag som älskade hörlurarna sedan tidigare blev ännu mer förtjust i denna uppgraderade version. Sitter perfekt, mycket bra ljud, släpper in lagom mycket kringljud och är nu om möjligt ännu lättare att styra och hantera via My Tap. Blev nästan lyrisk under första testet! Rekommenderas!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. anneli skriver:

    OMG! jag har funderat jätte länge på dem, kanske det är dags att investera nytt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *