Ost- och skinkpaj

Ikväll stod Mattias för matlagningen igen. Det blev en härlig ost- och skinkpaj. Han förberedde den ända fram till den slutliga gräddningen redan igår. Ikväll var det enda som behövdes att stoppa in den ca 25 minuter i 225 grader och så var middagen klar och på bordet!

Det är det som är perfekt med många vardagsrätter. Det går att förbereda när man har tid och på så sätt kan man laga god, hemlagad mat på vardagar utan att det behöver ta särskilt mycket tid eller kraft i anspråk efter en hel arbetsdag och man slipper laga till ”nödmat” som färdig pyttipanna, färdiga köttbullar etc som man egentligen inte vet vad de innehåller bara för att man vill att det ska gå snabbt. Det gäller bara att ligga steget före, planera och förbereda i god tid så får man god, nyttigare och ofta billigare mat utan särskilt stor ansträngning.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *