Panda Choco

Panda Choco

Panda Choco

*Inlägget innehåller varuprov* Jag är en riktig gottegris. Gillar det mesta utom Gröna kulor, After eight, choklad fyllda med sprit eller marsipan. Lakrits har blivit omåttligt populärt. Lakritsfestivalen har jag gått på flera år i rad. Lakrits kan ätas som den är, användas i matlagning och i desserter. I storstäderna finns numera flera specialbutiker för lakrits. Nu har jag fått hem ett par nyheter från Panda Choco.

Riktigt goda!

Riktigt goda!

Panda Choco är en salt lakritsbit som omsluts av mjölkchoklad och smaksatta ”puder”.  Den kommer i smakerna Choco & Lakrits, salt lakrits med salmiakpuder, och Choco & Lakrits Rasberry med hallonpuder. Påminner till stor del om godiset från Haupt. Jag var skeptisk innan jag smakade. Men de var riktigt goda! Och är du lakritsfantast kommer du älska dessa!

Förlanseras på Ica under vecka 7.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *