Riktigt bra start på dagen

En riktigt bra start på dagen!

En riktigt bra start på dagen!

En riktigt bra start på dagen måste väl vara en riktigt god frukost?! Det tycker i alla fall jag. Idag väntar Kolmårdens Halloweenfirande på mig och familjen och då gäller det att lägga en bra grund. Surdegsbrödet Grand Blanc och pinfärska croissanter från Bageriet Gateau, en kopp te och sedan färsk frukt. Vad mer kan man önska?!

Frukosten är serverad!

Frukosten är serverad!

Några av mina passioner här i livet förutom familjen, hälsa och träning är just croissanter, bullar och bröd. Sånt som sätter guldkant på tillvaron!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *