Simma för ett gott syfte Swim of Hope 2015

Idag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp. Med din hjälp kan forskningen rädda fler liv, skapa effektivare behandlingsformer och ge drabbade barn och familjer ett bättre liv. Du är viktig, du kan göra skillnad. Söndagen 27/9 kl. 08-10 i Jakobsbergs simhall kommer min dotter Filippa att simma för ett gott syfte i Swim of Hope. I år går 50 % av alla insimmade pengar till Barncancerfonden. Under en timme ska Filippa simma så långt som hon kan, för sin egen och för cancersjuka barns skull.

Det är här ni kommer in i bilden. Var med och bidra ni också genom Filippas simning. Bidra med valfri summa per meter som hon simmar under en timmes tid alternativt med ett fast belopp. Exempel: Filippa simmar 1000 m och du satsar 25 öre per meter. Detta ger en sponsring på 1000 x 0,25 =250 kr.

Fyll i en sponsorsanmälan på följande länk: sponsoranmälan Swim of Hope .

Kom igen nu! Nu sätter vi press på henne 🙂 Här ska simmas!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *