Sista rätten ut av 3-dagarskassen från Middagsfrid

Vi hann inte laga alla tre rätter vi i tisdags fick hem i 3-dagarskassen från Middagsfrid. En rätt återstår och det är Kolja med tomatsallad, potatis, basilikasås och citronklyftor som vi lagade till ikväll. Det ingick ett kilo potatis som man skulle servera till fisken men vi drog ner den mängden till lite drygt en tredjedel och la till kokt färsk broccoli och blomkål.

Maten var ganska lättlagad. Fisken smakade inte särskilt mycket. Tomatsalladen var jättegod och såsen också. Familjens betyg blev ett knappt godkänt.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Sara skriver:

    Blev fisk för mig ikväll också, dock fiskgryta med torsk. Var riktigt god, får prova ditt recept någon gång – fisk är en stor favorit hos mig
    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *