Självklart ska det firas!

Självklart ska min nya sajt firas!

Självklart ska min nya sajt firas!

Som många kanske redan har sett har min blogg äntligen fått det lyft den såväl förtjänar! Jag skriver numera på egen domän Leva sunt (är det någon som fortfarande använder gamla adressen så kommer ni automatiskt hit ändå – fiffigt va?!) och har en ny mer stilren layout. Kom gärna med kommentarer på vad ni tycker, synpunkter och förslag. Vad vill ni dessutom läsa mer av? Eller mindre av?

Självklart kommer jag att fira min bloggflytt med massor av tävlingar där ni kommer vinna mycket fina priser. Fortsätt bara läsa så kommer det inom kort!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *