Skogens blåa guld

Nu äntligen börjar skogens blåa guld landa i skogarna runt omkring. Med skogens blåa guld menar jag givetvis blåbären! Idag tog jag en snabb vända upp i skogen som ligger bara ett par hundra meter från vårt hus för att kolla hur bären tar sig. Det fanns en hel del blåbär på de buskar som ligger längst ut där solen värmt och lyst mest. Jag hade bara med mig en liten burk och plockade den full. Blåbär är både nyttigt och gott så självklart kommer det bli fler och längre vändor till skogen. Det gäller dock att utrusta sig med en stor portion tålamod och mängder med myggmedel. Myggen är inte nådiga i år…

Mamma, dels kan vi göra sällskap till skogen någon dag om du vill, dels får du gärna plocka en burk eller två till mig!!!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *