Sommarpimpad frukost

Större delen av året föredrar jag att till frukost äta gröt med äppelmos/sylt/mosad banan, linfrö och sojamjölk. Till detta ett par smörgåsar med goda pålägg. Nupå sommaren byter jag för det mesta ut gröten mot fil eller yoghurt, müsli/flingor, gojibär och färsk frukt.

Till frukost idag pimpade jag jordgubbsyoghurten med färska, självplockade blåbär, svenska jordgubbar och nektariner (sedan tillsattes övriga ingredienser och ihopblandat ser det inte så gott ut men det smakade som en sommardröm!). Svensk sommar när den är som bäst!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *