Enkel god köttfärssås med pasta efter avklarat simpass

Tisdagar innebär crawlkurs för mig. Åh, vad det är svårt. Jag och dottern har övat armtagen på land. Inte ens på land får jag till det. Jag har en sträng lärare som mest skrattar åt mina försök! Det ser så lätt och snyggt ut när Filippa gör, själv ser jag ut som en stel flodhäst. Men som en av Filippas simkompisars mamma sa till mig när jag beklagade mig inför henne – Jag har tränat totalt 4 (nu 5) gånger, Filippa har simmat sedan hon var 4 år. Övning ger färdighet, bara att bita ihop och INTE ge upp (vilket jag är inne på att jag ska göra…. pepp hitåt tack!).

Efter träningen är det skönt att komma hem till färdiglagad mat. Idag bjöd kocken (läs: jag själv) på enkel men god köttfärssås med spaghetti och grönsaker. Den perfekta efter-träningen-maten. Senare ikväll väntar semlor. Härliga tisdag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.