Sportlov 2023

Sportlov 2023
Sportlov 2023

I år vände vi på myntet, dvs vi var hemma på jullovet istället för att åka till fjällen och åkte istället till ”fjällen” på sportlovet som brukar firas hemma. Fjäll och fjäll. Sportlov 2023 spenderades hos mina svärföräldrar i Östersund.

Längdskidåkning vid Spikbodarna i Östersund.
Längdskidåkning vid Spikbodarna i Östersund.
Ser ni mitt leende? Jag älskar att åka längd!
Ser ni mitt leende? Jag älskar att åka längd!

Östersund bjöd ömsom på ishala vägar (utan dubbskor hade man inte klarat sig) men ömsom på riktigt drömmigt väder med blå himmel och strålande sol! Självklart tog vi tillfället i akt och åkte längdskidor ett par gånger. Första dagen var spåren helt perfekta, rena rama propagandaspår! Påmindes om hur mycket jag ÄLSKAR att åka längd. Under natten töade det och dagen efter var spåren isiga som bara den. Dock kunde inte ens isiga spår minska min kärlek till längd!

"Promenad" i meterhög snö.
”Promenad” i meterhög snö.
W-O-W!!!
W-O-W!!! Vilken dag!
Nöjd mamma!
Nöjd mamma!
Nöjd son!
Nöjd son!
Förrädiska hål i isen!
Förrädiska hål i isen!

Jag och sonen tog också en ”promenad” (om man tycker att promenad är att pulsa i meterhög snö) ner till sjön/isen. Otroligt tjock och fin is. Det fanns till och med uppdragna längdspår som gick ända in till stan. Gus drogs till dammen som går vid sjön och som lämnat ”härliga” hål i isen man kunde utmana ödet vid. En otroligt mysig liten utflykt som gav mersmak!

Nöjd hund!
Nöjd hund!

I övrigt umgicks vi med släkten och tog härliga hundpromenader.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *