När 15 blir 16

När 15 blir 16 ställer man till fest. Det är sen gammalt! Att min yngsta blir 16 år känns inte jobbigt alls, bara roligt och spännande! Nu börjar ju hans ”eget” liv på allvar. Sommarjobb kan sökas, gymnasium väntar till hösten, balla frisyrer (?!) och dyra märkeskläder gäller.

När 15 blir 16
När 15 blir 16

Festen blev en traditionsenlig släktlunch med god mat, dryck och fika. Hur gott och trevligt som helst! Att det var gott betvivlar väl ingen eftersom det var jag som var kocken, hehe! Vi höll det enkelt med grillade kycklingspett, köttbullar och potatissallad. Broccoli och råkostsallad till det. Det bjöds också på hembakat långpannebröd. Till efterrätt Pinocchiotårta. Mums!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *