Sportlovstips – Ballbreaker

Ballbreaker med något för allaNu när snön lyser med sin frånvaro i stora delar av landet blir det inte mycket skidåkning gjord under sportlovet. Istället måste barnen och man själv aktiveras på andra sätt. Ett tips är att besöka aktivitetscentret Ballbreaker. På Ballbreaker finns mängder av aktiviteter att välja bland som bowling, bilbana, racing, dart, golf, restaurang, etc. Något för alla smaker och åldrar med andra ord!

FamiljetrofénMan kan köpa både enskilda aktiviteter eller välja något av de färdiga paketen bestående av olika ihopsatta aktiviteter. Det finns till exempel färdiga familjepaket som verkar bra. De har också speciella sportlovserbjudanden. Ett perfekt ställe att besöka för familjer med äventyrs- och tävlingslusta!Bowla med familjen

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Mizca skriver:

    Så roligt ställe, det skulle man haft nära =)

  2. Lina skriver:

    Är det, det som ligger vid mig? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.