Vem kan gissa kvällens middag?!

Ingredienser till kvällens middag

Idag ska vi faktiskt grilla. Nej, inte kött den här gången utan något helt annat. Vi ska faktiskt göra (och äta) hemgjord pizza. Vi har en Weber baksten som gör pizzorna riktigt krispiga och goda.

Färdigköpt pizzabotten av märket Staur foods. Jag köpte två förpackningar, en vete och en fullkorn, med två bottnar i varje. Skönt att ta en liten genväg! Hemgjord tomatsås, prosciutto crudo, salame milano, breasola, hemgjord köttfärssås, mozarella, färska champinjoner, gul lök, paprika och ruccola. Bearnaisesås har vi också! Det här kommer bli en riktigt fin middag.

Det här kommer bli gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *