Star Wars Rebels

Star Wars Rebels

Mina barn älskar Star Wars. De har sett alla filmerna och brukar även titta på den tecknade tv-serien Star Wars – Clone Wars. I höst kommer den animerade TV-serien Star Wars Rebels. Serien ska utspela sig mellan de två filmerna Star Wars Episod III och Star Wars Episode IV. Serien har premiär nu under hösten som ett specialavsnitt på en timme på Disney Channel och därefter kommer den gå på Disney XD.

Vi blir välkomnade av StormtroopersRebellerIdag var vi på en exklusiv förhandsvisning av specialavsnittet av Star Wars Rebels. Förhandsvisningen var på den stora biografen Rigoletto här i Stockholm. Vi fick gå på ”svarta mattan” och hälsades välkomna av Darth Vader, Prinsessan Leia och en hel armé av Stormtroopers.

Loka CrushEtt urval av allt gott biogodisVi bjöds på trevligt biogodis i form av Loka Crush, Jelly Beans, godis från Candypeople, tuggummi från Mentos och muffins från Bonjour. På biostolarna hittade barnen en varsin goodiebag med mössa, affisch, pysselbok och lite annat smått och gott.

Leia, Darth Vader och en CloneSpecialavsnittet började lite taffligt tyckte jag med korta avsnitts-snutttar. Kanske ett sätt att lära känna huvudpersonerna. Men när själva huvudhandlingen drog igång satt både jag och barnen fängslade. Den var faktiskt riktigt bra. Kanske får vi helt enkelt skaffa Disney XD så att vi kan se serien.

Gustaf var mycket förtjust i maten!Nöjd och belåten!Efter bion blev vi bjudna på lättare mingellunch och diverse Star Wars-aktiviteter. Självklart var alla figurer som vi träffat innan, och fler, på plats och det var fullt hus.

Tack Subito för en trevlig dag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *