Styrka ToGo

Styrka ToGo

Styrka ToGo

Den alltid lika glada och inspirerande Leila Söderholm har inte bara precis släppt sin första bokVardagsträna hemma med handduk och sjal. Hon har dessutom lanserat ett helt nytt träningskoncept, Styrka ToGo. Leila arbetar för att få in mer träning i folks vardags och med Styrka ToGo får vi korta pass som kan utövas flera gånger i veckan. På sikt gör det underverk för figuren.

Fem träningsarmband med olika utvalda övningar

Fem träningsarmband med olika utvalda övningar

Styrka ToGo är fem träningsarmband med olika utvalda övningar. Övningarna finns beskrivna i den broschyr som medföljer armbanden. Banden har olika färger. Orange för löpning med intervaller, grön för ben, lila för maximal förbränning, rosa för mage och blå för överkropp.

Vad ska vi träna idag?

Vad ska vi träna idag?

Man ska sätta på sig sitt träningsarmband när man stiger upp på morgonen. Då registrerar hjärnan bandet som en trigger vilket gör det enklare att få till sitt pass. En trigger river en del av motståndet och förbereder hjärnan på det som ska hända. Varje gång man ser bandet på sin arm ska man också le och försöka hitta känslan man kände efter passet. På så vis jobbar man också mentalt. Det säkerställer att passet blir av och det blir enklare att få till sin träning.

Hur smart som helst tycker jag. Tummen upp för Styrka ToGo!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Tezzan skriver:

    Vad kostar boken?

  2. Vilken super idé med banden. Du får berätta lite senare hur de funkar!

    Ha en fantastisk kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *