Kickstarta dagen like a BAWS

Kickstarta dagen like a BAWS

Kickstarta dagen like a BAWS

En bra start på dagen ger goda förutsättningar för att resten av dagen ska bli bra. Det gäller alltså att kickstarta dagen like a baws! På morgonen läggs grunden för vad som komma skall. Därför satsar jag mycket på att äta en god och sund frukost samt att ha min eventuella träning avklarad. Frukosten är jätteviktig för mig. Den hoppas aldrig över utan frukost är ofta det mål på dagen jag ser mest fram emot. Jag varierar mellan gröt, kvarg, mugcake, fil och flingor/müsli/granola, chiapudding, etc och kompletterar alltid med en eller ett par goda smörgåsar med pålägg och en kopp te. Det ger mig en bra start på dagen och ork att hålla prestationen på topp!

Just You it med Vevve Jäderlund

Just You it med Vevve Jäderlund, foto proteingröt.se

Den som tror att yoga inte är jobbigt har FEL :-)

Den som tror att yoga inte är jobbigt har FEL :-), foto proteingröt.se

Vissa morgnar startar lite bättre än andra. Min tisdagsmorgon gav mig en riktigt bra start. Jag började med en halvtimmes yoga-pass kallat Just YOU it med Vevve Jäderlund. Ett riktigt roligt pass som väckte både kropp och sinne. Den som tror att yoga är lugn avslappning till plingplong-musik får tänka om. Jag blev riktigt yoga-biten och kommer garanterat gå på fler klasser framöver. Skelett-dansen var en höjdare jag sent kommer glömma! Den ska jag köra hemma med kidsen.

Oerhört fräscha och goda tillbehör!

Oerhört fräscha och goda tillbehör!

En av ägarna till Superfuel AB kokar sin proteingröt åt hungriga tjejer!

En av ägarna till Superfuel AB kokar sin proteingröt åt hungriga tjejer!

Jag hade fått i mig en banan och ett glas mjölk innan yogan men efter detta härliga pass kurrade det i alla fall i min mage. Som tur var bjöds det då på en riktigt god och nyttig Proteingröt från det nystartade företaget Superfuel (Superfuel AB producerar funktionella och nyttiga produkter som passar en aktiv livsstil. Bolaget ägas av Joakim, Alexander, Fredrik och Helena). Jag har prövat proteingröt tidigare och gillade det, men konkurrens och uppstickare är alltid bra!

Proteingröten är både nyttig, fantastiskt god och mättande!

Proteingröten är både nyttig, fantastiskt god och mättande!

Proteingröten har funnits i 10 veckor och säljs via hemsidan och hos Nordic Wellness. De har snabbt blivit en stor succé. Inte så konstigt – en gröt som är både nyttig, fantastiskt god och mättande. Den har inget tillsatt socker eller artificiella sötningsmedel, hela 22 % protein och 6% chiafrön som ger ett tillskott av omega-3 fettsyror. Portionsförpackningen gör gröten perfekt att ta med när man är på språng eller har superbråttom och inte hinner slänga ihop sin egen nyttiga gröt. Energi, kraft och problemlösning på påse alltså! Fungerar lika bra till frukost, mellanmål eller återhämtningsmål efter träning. En gröt jag verkligen kan rekommendera!

Malin Nylén - en fantastisk inspirationskälla!

Malin Nylén – en fantastisk inspirationskälla!

Tack underbara Malin Nylén för denna fantastiska start på dagen!

Är det förresten någon som inte vet vad baws är betyder det typ boss, chef. Så var det med det!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Det är verkligen morgonen som sätter ribban för hela dagen.

    Ha en fantastisk dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *