TÄVLING – Vinn en airfryer från Philips

TÄVLING - Vinn en airfryer från Philips

Philips airfryer

Vi äter mycket pommes stripes hemma hos oss. Traditionell gjord på potatis eller gjord på sötpotatis. Ibland köper vi färdig från frysdisken, ibland gör vi egen. För fram till ett år sedan hade vi en fritös  som vi ofta använde, framför allt till att göra pommes i. Det blev verkligen supergott, men inte så nyttigt. Dessutom blev det massa kladd och bök med olja som skulle förvaras och bytas ut med jämna mellanrum och det luktade inte så gott i huset när man friterade. Vi kastade därför ut fritösen. Istället köpte vi en Philips airfryer som vi har använt ännu mer.

Med en airfryer kan man laga rätter som vanligtvis behöver tillsatt fett på ett betydligt mer hälsosamt sätt. Man kan tex göra friterad kyckling och krispiga pommes med lite eller ingen olja. Med airfryerns heta och snabbcirkulerande luft får det man tillagar en krispig yta och mör och saftig insida. Man slipper också matos och allt kladd som oljefritösen för med sig. Airfryern är lätt att rengöra och går att köra i diskmaskin. Vi är verkligen riktigt nöjda med våran. Jag är lite förvånad över att jag inte skrivit om den tidigare på bloggen för vi använder den i princip minst en gång i veckan till olika rätter.

Lätt att rengöra och går att köra i diskmaskin.

Lätt att rengöra och går att köra i diskmaskin.

Nu vill jag även ge dig chansen att göra mer hälsosam mat med hjälp av en airfryer. Jag har fått den stora äran att tävla ut en Philips Viva Collection Airfryer Compact. Airfryerns rekommenderade pris är 2 199 kr. En (1) personer vinner detta fantastiska pris. Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna är att i en kommentar till detta inlägg svara på följande enkla fråga –  Vilken effekt har Viva Collection Airfryer Compact (svaret hittar du på Philips produktsida)? Du ska också motivera varför just du ska vinna samt berätta vad det första som du kommer laga till i airfryern är om du har turen på din sida. Dela gärna tävlingen på Facebook eller Instagram. Tävlingen avslutas onsdag 26 oktober kl 20:00. Lycka till!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

***Tävling i samarbete med Philips. Airfryern på bilden är min privata, inköpt för egna pengar***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

56 svar

 1. Camilla Bergström skriver:

  1425 W
  Jag skulle göra friterad kyckling för det har jag inte ätit detta året pga att jag försöker gå ner i vikt men det är något jag älskar samt friterade bananer som är min svaghet!
  Skulle bli så otroligt glad om turen vore på min sida så även jag jag kan få ”gotta” mig lite ?

 2. Evelina skriver:

  1425w
  Åh drömmen!
  Vi friterar mycket och är livrädd att barnen skall komma åt den så brukar alltid få ställa hundra saker framför så denna hade passat perfekt till våra vårrullar, mozzarellasticks m.m

 3. Miss Tosse Queen skriver:

  Svar på frågan ang effekt: 1425 W

  Jag hade velat vinna då min man försöker gå ner lite i vikt men ändå någon dag i månaden vill kunna unna sig något gott och då hade denna varit super i köket då den ger 80% mindre fett jämfört med en vanlig fritös ??

 4. Christina Frisberg skriver:

  🙂 SVAR: 1425 W 🙂
  Jag har också haft en fritös och så himlens gott det var men som sagt det lägger sig runt midjan och i blodkärlen med 🙁 och sanning att säga så var det rätt baltigt också med oljan och rengörning.
  ag skulle absolut prova att göra riktig Fish and Cips i den för det är ju så jädrans gott sedan skulle jag prova att göra munkar i den som ju blir en aning nyttigare om det fungerar alltså 🙂

 5. IDa skriver:

  1425 W
  Åh! Jag har så länge velat ha denna då jag är student, tränar dagligen och goda, hälsosamma matlådor är a och o för mig för att orka med tuffa träningspass och universitetet! Så som en student men knaper ekonomi skulle en vinst göra mig så lycklig!
  Det första som skulle lagas är min favorit- sötpotatispommes! tillsammans med rostad kyckling och en god guacamole! Sen skulle jag experimentera med både bananer, zucchini och lite annat smått och gott!
  Och tack för en grym blogg 🙂

 6. 1425w är effekten!
  Efter att ha suktat efter en airfryer skulle jag göra vanliga pommes till barnen och sötpotatispommes till oss vuxna – något vi aldrig får riktigt goda o knapriga i pannan.

 7. Emma skriver:

  1425w är effekten
  Efter flera försök att få till goda sötpotatis fries i ugnen skulle en vinst av en airfryer vara super. En god chili majonäs till och middagen är en succé.

 8. Emma Sjölund skriver:

  Svaret är 1425w

  Åh vad häftigt! Visste inte att det fanns ett bättre alternativ till en vanlig fritös! Hade en vanlig för några år sedan men det var en dålig modell, svår att rengöra ordentligt så blev inte mycket friterat i den. Hade varit kul att vinna denna så man kan fritera själv och dessutom med mindre eller ingen(!) olja, det låter ju hur bra som helst.

  Om jag blev den lyckliga vinnaren hade jag firat med att fritera banan och ätit med glass som är det bästa som finns… ? Sen skulle jag prova allt möjligt; sötpotatis strips, mozzarella sticks och veganska kycklingbitar, tofu, m.m.

 9. Solbritt skriver:

  1425 W är effekten på den.
  Jag skulle definitivt göra pommes frites det första jag gör. Sedan skulle jag testa allt annat som går att göra i den, t ex kyckling som vi älskar.

 10. Daphne Alice skriver:

  Svar: 1425 W

  Jag har alltid älskat friterad mat en vägrat köpa en fritös av just de anledningar du skriver, det är onyttigt och det är massa jobb och bök!
  Om jag vann skulle jag göra min absoluta favorit – friterad banan! Det skulle jag kunna äta varje dag om jag ”fick” (vilket jag faktiskt får om jag vinner denna hihi)

 11. Malin skriver:

  Effekten är 1425 w.
  Jag har alltid dragit mig för att frittera, är ärligt rädd för varm olja och när det stänker. Jag skulle definitivt göra sötpotatisstrips men även köra mycket grönsaker som kål, pimientos de padrón och avakado. Jag skulle ju bli Kung i köket 🙂

 12. Nadia Walaf skriver:

  1425 W
  Jag själv väger alldeles för mycket, och jag tycker sonen börjar lägga på sig lite. Kanske skulle det lilla göra skillnad, att fritera egna chips och pommes i en airfryer kanske hade varit ett bra steg. Jag skulle gärna vilja testa och därför vill jag vinna. 🙂

 13. Jerker skriver:

  Svar: 1425 W 🙂

  Dels skulle vi göra Pommes av våra egna potatisar, men min hemliga passion är helt klart friterad banan, så det vore givet att testa också, hur onyttigt det än må vara 😀

 14. Annika skriver:

  Svar: 1425 W

  Jag väger några kilo för mycket och min man har en sjukdom som gör att hans mage mår väldigt dåligt av fet mat. Vi älskar friterat och det är ju såklart inte bästa maten för någon av oss, men i en airfryer kan vi laga god mat som funkar för oss båda! Håller tummarna att jag får testa!

 15. Anneli P skriver:

  1425 W
  Jag brukar fritera i en vanlig gryta och då går det åt massor av olja och svårt är det, så därför skulle jag bli överlycklig om jag fick en Philips Airfryer, det första jag skulle fritera är kyckling och räkor.

 16. Emelie skriver:

  Hej! Mitt svar är 1425 W. Det första jag skulle tillaga ifall jag har turen med mig är ”friterade” aubergineskivor och zucchiniskivor. Det är så otroligt gott och vad jag tidigare tänkt som ett nyttigare snack. Tyvärr så är friterat aldrig särskilt nyttigt och en airfryer skulle vara super för att låta mig äta dessa ”nyttiga snacks.” 😀

 17. Maud skriver:

  1425W.
  Det första jag skulle fritera blir nog ändå pommes strips, persilja och banan, Goda smaker på en god middag som ger mig ett renare och nyttigare då jag skippar oljan

 18. Julianna Fredriksson skriver:

  1425W. Airfryer från Philips hade gett vardagen en skimrande gloria. Då pengar för mig en arbetslös kvinna är mer än smärtsamt så skulle denna vinst betyda mycket.Nu när hösten är här skulle jag fritera kolråtspommes och friterad fisk med en god kall sås till. Eftersom min familj äter mycket kyckling och fisk så skulle denna fantastiska pryl vara guld värd för oss. Önskar och hoppas med hela mitt hjärta få vinna.

 19. Sara Källström skriver:

  Gud så gott! Detta vore himla flott! Det skulle friteras bananer som sedan serveras med lönnsirap på, barnen hade ju hurrat hejdundrans då! Att ha denna AirFryer hemma hos oss skulle göra att vi får lite mer matinspiration att göra andra roliga ting än att bara steka och i ugn göra allt!
  Svar. 1425 W

 20. Christian Schale skriver:

  1425W. Hemma äter vi i familjen mycket asiatisk . Asiatiskt är ofta nyttig mat men så är det det där med fritering som ställer till allt. Jag skulle vilja se om det går att fritera våra hemmagjorda vårrullar i fritösen. Detta är en älsklingsrätt speciellt för barnen så jag kan inte vänta på att få prova. Denna fritös känns helt rätt i tiden med tanke på miljö, hälsa och nyttig kost! Christian

 21. Camilla Sandmark skriver:

  Svaret är: 1425 W.
  Jag skulle försöka mig på min allra största last! Friterade räkor med sötsur sås till. Det är ju bara så himmelens gott och jag skulle kunna äta det varje dag om inte ekonomin och vågen sa stopp!

 22. Susanna skriver:

  1425 watt
  RÄDDA MIG & MINA KLÄDER!
  Min man älskar att laga mat, framför allt med fritösen. Det kan vara allt från kyckling till tortellini och ja, det är gott! Men jag avskyr det för att det stinker olja hemma och i kläderna framförallt! Så snälla rädda mig & mina kläder från den hemska stanken från en traditonell fritös!
  Det första jag skulle laga med luftfritösen skulle vara LAX!

 23. svar: 1425 W

  Jag skulle fritera räkchips såklart. Smakar så gott och även fritera lök. Det vattnas redan i munnen. ;D

 24. Anette skriver:

  1425 W
  Jag tar mig sällan tid i studentvardagen att göra ”riktig” mat. Denna fritös skulle hjälpa mig att göra god mat, utan stress och utan att det behöver bli ohälsosamt! Hoppas hoppas 🙂

 25. Annica Ahnström skriver:

  1425 w
  Jag skulle genast göra egna pommes frites 🙂 har inte ätit några på väldigt länge då jag försökt äta hälsosamt en tid.
  Älskar mat (bäst om den samtidigt är hälsosam..) och tror att denna maskin skulle tillföra min matlagning fler varianter av bra mat!

 26. Ulla skriver:

  1425 W
  Jag skulle göra sötpotatisfrites! Oj! Att få till det där krispiga, men slippa det feta och kladdiga. Det skulle vara fantastiskt!

 27. Nathalié skriver:

  1425 w.

  Jag blir 30 i december och äntligen har jag insett att jag kan äta gott fastän det är nyttigt ;). Så numera älskar jag experimentera i köket med mycket grönsaker och mer hälsosam mat.
  Men just friterad mat är min last.. Håller med dig om att fritös luktar oerhört mycket och dessutom klarar inte min mage av för fet mat.
  Men ibland ”unnar” jag mig ändå och då får jag magsmärtor i flera dagar.

  Hade gärna velat prova denna och använda i min matlagning! Tänker på friterade rotsakschips, sötpotatispommes och potatisklyftor.. Håller tummarna för en fin födelsedagspresent :))

 28. Jennifer B skriver:

  1425 W!

  Skulle vilja vinna och få sonen att äta lite mer grönsaker. Lyckas alltid koka sönder dom och när de serveras råa hatar han verkligen dom. Knapriga fräscha grönsaker vore nog något. Hoppas på vinst 🙂

 29. Anna lundkvist skriver:

  1425 W

  Hela familjen älskar verkligen friterad mat men eftersom det inte är satt på listan över världens nyttigaste brukar det inte bli så ofta vi får njuta av det. Om jag vann denna kunde vi verkligen få fler tillfällen att äta friterat utan att känna dåligt samvete. Det allra första jag skulle göra skulle vara friterade hemmagjorda falafel med sötpotatispommes. Sedan skulle det bli friterad ananas till efterrätt

 30. Nina skriver:

  1425 W
  Jag skulle laga friterade räkor. Något som jag inte kunnat äta sedan jag blev glutenintollerant. Som glutenintollerant är det nästan omöjligt att äta friterad mat ute, då det för det mesta sker samfritering med produkter som innehåller gluten. Det är altså nästintill omöhligt att ens få sig några pommes. Det här gör såklart att en då och då blir extra sugen på friterad mat :/ Men med den här skulle det problemet ju lösas 🙂 Dessutom att kunna göra ”skräpmaten” i en nyttigare variant. 🙂 Något som blir allt viktigare då jag behöver se till att inte gå upp mer i vikt för då rymmms jag inte längre i min rullstol.

 31. Karin skriver:

  1425 W

  Thailändska vårrullar med glasnudlar,hackad kyckling och grönsaker skulle det bli först här hemma,finns inget godare och är en lisa för själen 😉 Thailändska räkchips är inte heller helt fel.Men här skulle en airfryer användas ofta till både onyttiga och nyttiga maträtter!

 32. Anna skriver:

  1425w ??

  Jag skulle fritera mina egna sötpotatispomfritt. Barnen här hemma är är galna i dem, men jag har inte gett mig på att prova n själv, då jag tycker det är läskigt med het olja.

 33. Karin skriver:

  1425W
  Jag skulle helst vilja fritera precis allt (med undantag från familjen)! Jag har alltid velat prova en friterad snickers för att se om det är så gott som det låter (klart det är!) så det skulle nog bli det allra första jag skulle fritera om jag hade den otroliga turen att vinna en Airfryer. Det skulle dessutom vara det bästa sättet att fira en sådan fantastisk vinst! Men sen skulle jag roa mig med att fritera allt (fast inte samtidigt)! Tänk att få lyxa till det med friterade grönsaker till middagen, friterad banan till efterrätten och friterade rotfruktschips till kvällen!

 34. linnea-aurora skriver:

  rätt svar är 1425 W. jag ska vinna så att jag kan överraska sambon med denna. jag vill lära honom att det kan faktiskt vara kul att stå i köket och laga mat, speciellt med bra redskap! vinner jag så det första vi kommer att laga är mozzarellasticks .

 35. Anne Skoogh skriver:

  1425 w. Jag skulle framför allt göra pommes, både vanliga och på sötpotatis. Det är nämligen så att varmluftselementet i min ugn har gått sönder (igen…) och vi saknar verkligen den funktionen men tycker det känns slösaktigt att köpa en helt ny spis. Kanske airfryern kan vara ett bra komplement!

 36. Sanna skriver:

  Svar: 1425 W

  Wow, vilken maskin detta verkar vara! Har faktiskt aldrig hört talas om denna maskin tidigare, jag som vanligtvis brukar hålla koll på det mesta. Men detta har jag alltså missat men nu när jag läst på lite så känner jag bara – jag vill ha, jag vill ha! Detta vore helt klart en perfekt födelsedagspresent till mig själv när jag fyller 25 år den 2/11, och jag vet ytterligare en liten här hemma som faktiskt fyller år redan i morgon som skulle älska denna.

  Skulle vi ha turen med oss så skulle vi laga friterade lökringar som är så gott.

  Kram Sanna

 37. Victoria skriver:

  Svar: 1425 W

  Det senaste året har min pojkvän tyvärr gått upp i vikt och boven i dramat har varit två diskbråck som hindrar honom från att röra sig ordentligt. Det verkar inte som att läkarna lyckas med att fixa ryggen och vi måste nu titta på andra sätt att stoppa viktökningen och där hade denna vinst varit fantastisk!!! Pojkvännens favoritmat är utan tvekan pommes frites och det är ju ingen smalmat direkt! Dock kan set bli bättre och därför håller jag alla tummar och tår jag har för att jag vinner. Och med denna motivering vet du också vad det första är jag skulle laga. Pommes, pommes, och så lite pommes till. ?

 38. Jonathan R. Hobson skriver:

  1425 W
  EN sak lovar jag dyrt och heligt. Jag kommer att bli den mest hängivna ’chips’-friteraren om jag vinner denna fantastiska manick!! (Som om jag inte redan är det, hrmpf …) Alltså chips som i ’fish and chips’. Jag är engelsman och vet vad jag snackar om. Och jag har haft några ganska dåliga fritöser hittills, som numera är kasserade … eller sönderanvända efter alltför idogt chips-friterande. Jag testar gärna att fritera fish också. Och en massa annat mumsigt. Har en son som uttryckt att han mycket gärna skulle fritera på amerikanskt vis. Snickers t.ex. Och göra donuts. Glömde jag nämna pajer? Och en dotter som tänker lite mer åt det hälsosamma hållet och gärna skulle fritera grönsaker. Så, vad sägs? Har jag lyckats övertyga? Hoppas det, för nu står jag snart inte ut längre utan riktigt goda chips.

 39. Paola skriver:

  Delat tävlingen här:
  https://www.facebook.com/paola.allegrini/posts/10153980385573461

  Det finns inget godare än friterad mat! Så enkelt är det. Att kunna göra det hälsosamt skulle ju medföra att vi kan äta våra favoriter ännu oftare – utan dåligt samvete och oro för hälsan. Det första jag skulle testa att göra är friterade rotfruktschips – godaste snackset ever! Mmm, med hemgjord pepparrots- och vitlöksdipp! Och när det är säsong för zucchini, kommer jag att göra friterade zucchiniblommor fyllda med sardeller och mozzarella. För DET är det godaste som finns på jorden 🙂

 40. Elisa Carlson skriver:

  1425W

  Det första jag skulle tillaga är helt klart hokkaidopumpa!! Förutom alla andra passande måltidstillfällen är det perfekt som snack när man sitter och pluggar 🙂

  Jag älskar att pyssla i köket – lever för kökskreativitet! Och söker nya utmaningar hela tiden – där detta minst sagt skulle sätta en ny twist på pysslandet och ge nya tankebanor.

 41. Jessica Olofsson skriver:

  Svar: 1425 W

  Jag skulle fritera egna sötpotatis pommes frites. Det är något av det godaste jag vet. Jag vill inte gärna äta friterat för ofta eftersom jag har en viktnedgång på 11 kg att glädjas åt och fortsatt vill hålla mig till. Jag tycker det är lite otäckt med het olja i köket både på grund av risken för brännskador och för brandrisken. Denna vore toppen ur både säkerhet och hälsoaspekten. Lyxiga pommes utan det dåliga samvetet.

 42. Elin Karlsson skriver:

  Hej!

  Jag har sett reklamen på TV och tycker det nästan låter för bra för att vara sant! Jag vill gärna bli övertygad om att det är lika bra som det låter.

  Effekten är 1425 W.

  Med Vänlig Hälsning
  Elin

 43. Elin Karlsson skriver:

  Hej igen!

  Besvarade visst inte hela frågan. Här kommer svaret på vad som ska lagas först. Lökringar!

  Med Vänlig Hälsning,
  Elin

 44. Malin Persson skriver:

  Hej!

  Ja smarte jag, sitter och letar efter svaret lääänge på hemsidan.:-D Hittade det inte först och höll på att ge upp och googlar och hittar det till slut. Lång näsa för mig när jag inser att man ser vad alla andra svarat.
  Effekt på 1425 W.
  Motivation: Ensamstående långtidsjukskriven 3 barns mamma med idé torka när det gäller mat, har kört fast helt. Kanske denna mackapär kan bidra med något för att hjälpa till att komma ur köttfärssåsträsket?
  Ja, det första som hade tillagats? Friterad banan låter lockande eller så hade det blivit pommes till kidsen.
  Hoppas helt klart på några tips eller recept med för att få igång fantasin.

  Tack å Hej och håller tummarna för att vår familj vinner denna grej!

  Kram

 45. Peter skriver:

  Effekten är 1425 w.
  Jag skulle vilja vinna för att jag är väldigt nyfiken på just en sån här pryl. Låter lite för bra för att vara sant.
  Det första jag skulle testa är självklart det godaste att fritera: Pommes!! =)

 46. Pernilla skriver:

  Effekt: 1425 w. Mina barn älskar panerade grejor som chicken Nuggets o fishfingers, de man köper ser varken aptliga ut eller verkar så nyttiga. Om jag fått vinna denna skulle jag göra egna chicken nuggets o fishfingers o prova göra sötpotatispommes vilket jag älskar men aldrig lyckats göra.

 47. Mattias Olofsson skriver:

  1425w är effekten

  Sötpotatischips -sund och gott i en härlig kombination
  Denna airfryer från philips skulle leverera smaksensation!

 48. Marie skriver:

  1425W
  För att jag vill ge mina barn en god start i livet, och ersätta mindre bra mat med ett nyttigare alternativ! Pommes strips är favoriten, så det finge bli premiärmåltiden isåfall! ?

 49. Sophie Michelle Persson skriver:

  Svar på frågan: 1425w är effekten!

  Försöker mig på ett litet rim i min motivering:

  För min favoriträtt med sweet potato fries skulle denna göra susen,
  och av hela familjen skulle den uppskattas till tusen!
  Friterar både kyckling, fries, vårrullar och allt möjligt annat,
  – om jag vann denna skulle jag bli så glad att hjärtat nästan stannat!
  Hälsosam och god matlagning i kombination,
  det är klart att en Airfryer skulle bli en sensation!
  I USA förälskade vi oss i Sweet potato fries och det är favoriten,
  för hela vår familj, både hos stor och liten!
  En Airfryer är precis vad denna familj behöver,
  men i plånboken saknas det tyvärr klöver!
  När praktiska funktioner och smart design får råda,
  så hoppas vi på en Airfryer som ger båda!

  =D

  Mvh Sophie Michelle Persson

 50. Amanda skriver:

  1425w är effekten.
  Min sambo är glutenintolerant vilket gör att vanlig fritös inte fungerar! SKulle fritera chicken nuggets! Hoppas på tur!

 51. Linn skriver:

  1425 W

  Man kan fritera ALLT! Men jag skulle ge mig på att testa göra vårrullar för första gången. Min lillebror har turen att äga en Airfryer och enligt honom är det bästa köpet han någonsin gjort!

 52. Moa skriver:

  1425w effekt.
  Jag bor just nu hemma med mina föräldrar och min syster. Och jag tycker om att äta mer roligare maträtter hellre än det gamla hederliga pommes och grillkorv varje helg.
  Jag skulle nog prova på att fritera kyckling som man gör till krispiga fajitas eller tacos. 🙂 och min syster är vegetarian, så jag tror att det skulle vara lite kul att fritera goda rotfrukter, utan att det ska bli så onyttigt. 🙂

 53. Carola L skriver:

  1425w
  Jag har en 17-årig dotter som har svårt att äta, det är inte mycket hon gillar, men strips funkar alltid. Vårrullar är en annan favorit.
  För henne gör fettet från friterat ingen skada, men för oss andra i familjen skulle denna vara ett bra alternativ för fettet stannar på våra kroppar 😉 det första jag skulle laga är vårrullar!

 54. marie linda skriver:

  SVAR: 1425 w
  Ensamstående och sjukskriven mamma som nyss börjat äta LCHF kost för att minska i vikt, men även för att må bättre.
  Och gissa vad, jag mår bättre psykiskt och vill verkligen inte ge upp denna livsstil!
  Men dessvärre har jag inte möjlighet att testa många av de maträtter som delas och sprids på nätet just nu. Då det mesta är just friterat.
  Så det absolut första jag skulle testa är friterade vaxbönor!
  Som jag drömmer och längtar efter att få testa på det 🙂

  Gillar och delar på facebook <3

 55. ingela Zackrisson skriver:

  Svaret är 1425 w.
  Jag skulle göra friterade pommes. 9 åringens önskedröm att vi skulle ha en egen fritös så att vi kan göra egen supergod pomme till våra hemmagjorda hamburgare. För min egen del skulle ja använda den till att fritera olika frukter och servera med hemmagjord glass.

 56. felicia skriver:

  Svar: 1425 w
  Det första jag skulle laga skulle nog helt klart vara en thai/kinesisk wook med kyckling och räkor! Wow så gott, och kul att även göra under veckodagar utan att känna någon smärre ångest över all fritysolja annars?
  Jag vill vinna, då jag har en syster som har en likadan (så fantatiskt bra, till er som inte har testat, rekomenderar starkt!!!) men att jag tyvärr är student för tillfället, vilket betyder att köpa en fritös för smärre 2 papp => inte den bästa grejen! =)
  Ha de bra! Kram
  (Riktigt bra tävlingar du har och arrangerar, kul!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *