Tripp till Östersund

Tripp till Östersund
Tripp till Östersund
Lata, sköna dagar!
Lata, sköna dagar!

I sommar har vi såklart också gjort en tripp till Östersund, som vi gör varje sommar. Blev mest lata, sköna dagar utan större planer och aktiviteter.

Fiske vid Camp Dammån
Fiske vid Camp Dammån

Gustaf hade längtat massor efter att få fiska och liksom förra året gick turen till Camp Dammån. Dock ingen fiskelycka denna gång till Gus stora besvikelse.

Surströmmingsskiva!
Surströmmingsskiva minus surströmming!
Surströmmingsskiva med surströmming!
Surströmmingsskiva med surströmming!

Det råder brist på surströmming men Mattias föräldrar hade lyckats få tag på några fina burkar till den traditionella surströmmingsskivan. Nä, jag äter fortfarande inte surströmming men resten av familjen gör det. Med glädje äter jag dock alla klassiska tillbehör och kompletterar min måltid med grillad kyckling.

Dagsutflykt till Åre
Dagsutflykt till Åre
Lunchpaus på torget
Lunchpaus på torget

Även Åre hanns med under veckan i Östersund. Jag hade gärna vandrat Vertical K i år igen, men med Fabbe i släptåg var det uteslutet. Istället blev det lunch på Max och lite shopping. Vi gjorde handlade även på Undersåkers charkuterifabrik där vi köpte hem helt magiskt goda, färska isterband och två olika ostar, Vålåloffen (en stor favorit hos mig) och Vrångebäcksost.

Shopping av delikatesser på Undersåkers charkuterifabrik
Shopping av delikatesser på Undersåkers charkuterifabrik

I övrigt blev det inte många knop gjorda!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *