Underbart väder och folkfest runt om i stan

Vädret här i Stockholm har varit fantastiskt i princip hela sommaren! Strålande sol, blå himmel och varmt! Och det verkar hålla i sig ett tag till. Idag strålande sol och 23 grader ute. Lovely!

Det vankas folkfest runt om i stan idag och hela helgen för den delen. Idag går Tjejmilen av stapeln ute på Djurgården. Jag skulle egentligen ha sprungit Tjejmilen för Team Risenta, men imorse var jag tvungen att ta det slutgiltiga och sorgliga beslutet att stå över i år då jag har en svullen hälsena. Kroppen ska hålla många år till och det känns som jag tog trots allt har tagit det rätta beslutet.

Eftersom jag inte var helt säker på hur foten skulle må hämtade jag ut min nummerlapp tidigare i veckan. Hela mässhallen där man hämtar ut nummerlappen var full av intressanta utställare med mycket roligt att se och köpa. Jag kom hem med ett par trevliga goodiebags samt shoppade även massa bra-att-ha-saker.

Istället för att njuta av folkfesten vid Tjejmilen kommer jag att få njuta av folkfesten vid matfestivalen Taste of Stockholm vid Riddarholmen. Jag och Mattias ska ju få sitta vid Electrolux Chef’s Table och njuta av en trerätters lunch signerad Klas Lindberg, Årets kock 2013. Inte så illa va?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.