Unga norrländska uppstickare

Resize design

Idag var jag på Grand Hotel och tittade på nyheter inom svensk design. Det var det unga norrländska möbelföretaget Resize Design som visade sin nya kollektion. De gjorde tidigare succé med lanseringskollektionen Stockholm Line som blev hyllad av både nationell och internationell press.

Praktisk och snygg förvaring

Det handlar om flexibla, eleganta och funktionella förvaringsmöbler som inte lämnar fula märken efter sig när man flyttar eller vill möblera om. Det är nämligen ett system med svävande moduler som fästs på en pelare. Pelaren spänns mellan tak och golv och inga skruvar eller andra fästanordningar behövs.

Snyggt sideboard från Resize Design

Till uppföljaren har de lyssnat på sina kunder och anpassat konceptet utifrån hur man har upplevt produkterna. Resultatet är en bredare kollektion där materialen blandas upp med norrländskt obehandlat trä, stenmaterial från Vilhelmina och mässing.

Kollektionen innehåller bland annat sideboards, byggbara bokhyllor och rumsavdelare i kombination med det utvecklade pelarsystemet.

Det bjöds på godsaker och det tackar man inte nej till!

Jag kan verkligen tänka mig att ha dessa möbler hemma hos mig. Värt att spana in!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Resize Design skriver:

    Kul att du kom förbi och gillade våra kollektioner!
    Allt gott,
    Viktor, designer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *