Utflykt och picknick vid Pampas Marina

P1000468I veckan var jag och familjen på en mysig utflykt och picknick vid Pampas Marina som ligger i Solna, inte allt för långt ifrån där vi bor. Soligt, varmt och skönt och som upplagt för en mysig familjedag. Vi hade med oss goda matiga smörgåsar, hembakad sockerkaka, dricka och filt.

Vi gick först runt och spanade in de olika båtarna som var till salu. Tanken på en egen, lagom stor båt har vaknat till liv efter våra härliga båtturer under vår semester på Åland. Det fanns många fina båtar i olika skepnader och prisklasser. Vi slog inte till direkt till barnens stora besvikelse. Det gäller ju att räkna på vad vi har råd med, väga in annat vi vill och måste göra och så tillkommer många praktiska detaljer som var och hur vi ska ha en ev båt etc. Sedan gick vi runt och spanade in alla andra fina båtar, aquavillor och husbåtar.

Mysig picknick vid strandpromenaden.

Mysig picknick vid strandpromenaden.

Lunchen intog vi på en filt vid strandpromenaden. Otroligt lugnt och mysigt. Och gott såklart! En mysig utflykt som gav mersmak för båtar, vatten och picknick!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *