Lata dagar vid stranden

Lata dagar vid stranden

Lata dagar vid stranden

Det går inte direkt att klaga på vädret så här långt under semestern. När vi var på Åland hade vi för det mesta både sol och värme. Den här veckan har vi varit hemma i Stockholm och en riktig värmebölja råder. Runt 30 grader varmt, sol och blå himmel. Underbart! Självklart blir det några lata dagar vid stranden.

Korven uppäten, bara ölen kvar!

Korven uppäten, bara ölen kvar!

I måndags var vi vid Lillsjön hela dagen. Ett perfekt bad för både stora och små. Stor och öppen yta, gott om skuggplatser, café/restaurang, lekplatser, minigolf, frisbeegolf, sandstrand, brygga och hopptorn. Den enda nackdelen var att det kryllade av getingar… Mest störande var getingarna när vi åt mat. Vi hade med Äppelspånsrökt varmkorv i termos från Lithells, senap, ketchup, öl, cola light och gifflar från Pågen (alltså, finns det mycket godare fikabröd egentligen?!). Så enkelt och snabblagat men så oerhört gott och lagom mättande.

Min fina familj!

Min fina familj!

23 grader i vattnet fick till och med mig att ta några dopp. Riktigt skönt och svalkande i den hetta som råder. I övrigt läste vi tidningar, böcker, pratade med varandra och kompisar som var på plats. Barnen badade, lekte med varandra och kompisar. En riktigt härlig dag med andra ord!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.