Vilken service!!!!!

Vill först bara klargöra – det här inlägget är INTE sponsrat på något som helst sätt utan det skriver jag av ren och skär glädje!

Nästa helg ska vi ha två kalas för Gustaf. Han fyller 5 år 24 februari och det firar vi med ett barnkalas på lördagen och ett släktkalas på söndagen. Vad passar då inte bättre än att beställa hem glasstårtor från Hemglass?! Glass går alltid hem och tårta hör till när man fyller år och kombinationen glass och tårta tycker jag är outstanding! Glasstårtorna från Hemglass är verkligen inte billiga, 150 kr för en 6-8 bitars tårta. Men de är goda!

Glasstårtorna ska vi ha på släktkalaset. På barnkalaset ska vi ha Bakugan portionsglass där varje barn får sin egen bägare. Bägaren innehåller både glass och leksak – det blir garanterat uppskattat!

Vi har leverans av Hemglass till vårt område nästa fredag. Kan inte vara bättre tajming.

På lördag ska vi ha gäster. Vi blir sex vuxna och sex barn. Då tänkte jag att dessa Bakugan-glassar kan vi bjuda barnen på till efterrätt på lördag medan vi vuxna äter en ananaspaj med lättvispad grädde (barnen får givetvis smaka av pajen om de vill och orkar). Men Hemglass skulle ju inte komma förens fredagen efter. Jag ringde till dom för att kolla närmaste ställe från oss sett där de kör ut nu i veckan. Då erbjuder de sig att komma förbi hemma hos oss med ett paket Bakugan vilken dag jag än vill denna vecka!!! Vilken service!!! Igår ringde en urtrevlig chaufför och frågade när jag ville ha glassen. Vi bestämde tid och sedan fick jag direkt hemkörning hem till mig. Vad glad jag blev!! Jag köpte två paket Bakugan bara för det 🙂 Det kallar jag service!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *