Wild tikka masala från Jägaren & Kocken

Wild tikka masala från Jägaren & Kocken

Wild tikka masala från Jägaren & Kocken

Sist ut i testet av de fem färdigrätterna från Jägaren & Kocken blev Wild tikka masala från Jägaren & Kocken.

Jag älskar Tikka Masala och den från Jägaren & Kocken gjorde mig inte besviken!

Jag älskar Tikka Masala och den från Jägaren & Kocken gjorde mig inte besviken!

Wild tikka masala består av en kryddig yoghurtsås med vildsvinskött, bitar av sötpotatis, lök och paprika som kompletteras tillsammans med kokt ris. En perfekt mängd av både tikka och ris. Samma typ av ris som användes i bourgignonen. Bra kokt och gott men som sagt, jag föredrar helt klart basmatiris, inte minst till indisk mat. Dessutom ogillar jag att riset pga förpackningstypen blir som en stor klump. Visserligen är det bara att separera riset med en gaffel men ändå….

Tänk er ett vitlöksnaan till detta - skulle vara perfektion!

Tänk er ett vitlöksnaan till detta – skulle vara perfektion!

Själva tikkan var helt magisk! Det var en härlig krydda med lagom hetta i den rikligt tilltagna såsmängden. Hade gärna velat ha ett vitlöksnaan för att suga upp det sista av såsen, mmmm! Köttet var mört och gott och bitarna av sötpotatis goda med bra kärna. Lite för lite av den goda paprikan. Wild tikka masala och Viltbollar med svampsås hamnar i topp av de fem rätterna.

Saknar bara grönsaker...

Saknar bara grönsaker…

Ni kanske förstår vad jag saknar, grönsaker. Både för näring och färg! Tur man kan komplettera själv.

Ja, som ni har förstått har maten från Jägaren & Kocken inte gjort mig besviken. Jag skriver under på orden som står på kartongen, Gott med gott samvete!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *