Favoritkyckling i Crock Pot

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

2 Responses

  1. Amanda skriver:

    Jag gjorde det här receptet igår och det var verkligen supergott!! Fick 5/5 av sambon som också direkt efter maten undrade när jag tänkte laga det igen xD Var kanske liiite mycket äppelsmak för mig (jag är lite känslig för söta smaker/frukter i mat), men jag tog heller inte bort någon buljong som du sa att du gör i receptet (vi gillar sås!). Så kanske har i lite mindre äppeljuice nästa gång eller tar bort lite buljong. Om sambon tillåter dvs, för han tyckte att det var helt perfekt som det var 😛

  2. Jessica Sundberg skriver:

    Åh vad kul! Det är på riktigt en av familjens absoluta favoriter! Just att sonen också äter löken utan att klaga eller protestera säger liksom allt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *