Teaterns senaste kök

Teaterns senaste kök.

Teaterns senaste kök.

Teatern, ett ställe man vill komma tillbaka till om och om igen!

Teatern, ett ställe man vill komma tillbaka till om och om igen!

Jag gillar konceptet foodcourt. Flera olika restauranger under ett och samma tak som erbjuder något för alla smaker. Min solklara favorit är Teatern i Ringens Centrum, Stockholm. Här huserar flera av Sveriges främsta kockar och konditorer med syftet är att göra maten tillgänglig för alla. Det ska vara snabbt, enkelt och opretentiöst. Det finns verkligen något för alla, till och med för veganer. I veckan över en pressfrukost presenterades Teaterns senaste kök. Dels Galinas pizza som redan kommit igång och som jag haft förmånen att få testa, dels The Fishery som öppnar idag torsdag. Nu är Teatern komplett!

Riktigt goda färska smörgåsar med ost, julskinka och majjo.

Riktigt goda färska smörgåsar med ost, julskinka och majjo.

En god start på dagen!

En god start på dagen!

Bakom Galinas står Oskar Larsson och Eloi Berthelin som tidigare jobbat på bland annat Babette på Roslagsgatan. Bakom The Fishery står Malin Söderström som tidigare jobbat på bland annat Paul & Norbert i Stockholm som belönats med en stjärna i Guide Michelin, driver Restaurang Hjerta, varit med i Svenska kocklandslaget, sitter i juryn för Årets kock och har kommit ut med flera kokböcker samt lagat mat i tv.

Nour El Refai är morgonens moderator och här tillsammans med Teaterns nya krögare.

Nour El Refai är morgonens moderator och här tillsammans med Teaterns nya krögare.

Malin Söderströms The Fishery.

Malin Söderströms The Fishery.

Galinas pizza erbjuder hantverksmässigt tillverkade pizzor gjorda på en deg som får jäsa länge. Pizzorna gräddas i en 450-gradig vedugn och de använder endast noga utvalda råvaror. The Fishery erbjuder fisk och skaldjur i olika spännande och vällagade anrättningar.

Magiskt god fisk- och skaldjursgryta.

Magiskt god fisk- och skaldjursgryta.

Jag glömde ta kort på pizzan vi fick provsmaka men så här såg de ut vid mitt förra besök.

Jag glömde ta kort på pizzan vi fick provsmaka men så här såg de ut vid mitt förra besök.

Efter en fantastiskt god frukost fick vi smakprov på den mat de två nytillskotten kommer att servera. Dels en pizza med potatis, tallegio, mozarella och svartpeppar, dels en fisk- och skaldjursgryta. Jag lovar att håller de så här hög klass på övrigt de serverar så är det två givna succéer!

Nu kommer det bli ännu svårare att välja vad man ska äta när man besöker Teatern. Alla erbjuder så mycket gott! Vilken är eller blir din favorit?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *