Allt för hälsan

Allt för hälsan
Allt för hälsan

Det kom en pandemi 2020 som ställde till med mycket elände och besvär och vände typ världen upp och ner. Mycket stängdes ner, lades på vänt, blev digitalt etc. Nu när den värsta pandemin är över (?!) börjar vi sakta återgå till det nya normala. Innan pandemin trodde jag absolut inte att jag kunde arbete hemifrån. Det visade sig fungera klockrent. Men att träffas gör jag helst fysiskt. Därför är jag så glad att Allt för hälsan nu är tillbaka på Stockholmsmässan. Den gick av stapeln i 11-13 november 2022, dvs i helgen som var.

140 utställare var på plats!
140 utställare var på plats!

Allt för hälsan-mässan var en helg fullspäckad av hälsa, välmående och inspiration. En mötesplats för alla hälsointresserade där det fanns möjlighet att testa på olika träningsformer, ta del av produktnyheter, prova behandlingar till förmånliga priser och inspireras av kända hälsoprofiler. I år var mässans moderator Sofia Ståhl, även känd som PT-Fia. Hon ledde samtalen på Stora scenen med ett digert scenprogram som berörde många delar av hälsa och livet. Vi kunde lyssna på bland annat Malin Berghagen, Tareq Taylor, Johanna Hector, Asabea Britton, Monika Björn, Maria Borelius, Karoline Pettersson, Josefin Dahlberg, Anders Wallensten med flera.

Pressevent av årets mässa med Sofia Ståhl, moderator för Stora scenen, och Kristin McKechnie, operativ projektledare för Allt för hälsan.
Pressevent av årets mässa med Sofia Ståhl, moderator för Stora scenen, och Kristin McKechnie, operativ projektledare för Allt för hälsan.

Vid Studion, mässans öppna aktivitetsyta kunde man pröva på olika träningspass med kända instruktörer. Det erbjöds bland annat yoga, tabata, zumba, workshop i handstand och yoga med koppning.

Johnny Oduya, tidigare framgångsrik ishockeyspelare i NHL och grundare av Sveriges första breathwork studio Hale.
Johnny Oduya, tidigare framgångsrik ishockeyspelare i NHL och grundare av Sveriges första breathwork-studio Hale.
Fick testa på ett härligt pass av breathwork.
Fick testa på ett härligt pass av breathwork.

Själv passade jag på att besöka mässan på öppningsdagen och allra först ut var ett av de bästa presseventen ever! Morgonen inleddes med en kort presentation av årets mässa med Sofia Ståhl, moderator för Stora scenen, och Kristin McKechnie, operativ projektledare för Allt för hälsan. Därefter var det dags för ett härligt pass av breathwork.

Sofia Ståhl, även känd som PT-Fia ledde samtalen på Stora scenen med ett digert scenprogram som berörde många delar av hälsa och livet.
Sofia Ståhl, även känd som PT-Fia, ledde samtalen på Stora scenen med ett digert scenprogram som berörde många delar av hälsa och livet.

Johnny Oduya, tidigare framgångsrik ishockeyspelare i NHL och grundare av Sveriges första breathwork studio Hale, vägledde oss genom ett av Hales favoritpass Elixir, en perfekt balans mellan andningsteknik, närvaro och djup. Passet varvar cirkulära andningsmönster med pauser och breath holds och på slutet en skön avslappning. Ett helt underbart pass som gjorde mig avslappnad och energifylld.

Make it, Break it. Bästa Elin!
Make it, Break it. Bästa Elin!

Självklart fick vi frukost och en fin goodiebag innan vi gick ut och minglade bland alla 140 utställare! Nu längtar jag redan till nästa år och Allt för hälsan 2023.

Marie, grundare av ByCuram med sina fantastiska koppar!
Marie, grundare av ByCuram med sina fantastiska koppar!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *