Är hösten redan här?!

Idag var jag bjuden av Lina till en presslunch där man visade upp ICA Maxis höstkollektion 2012. Tänker ni mat nu? ICA Maxi har faktiskt inte bara mat utan ett stort sortiment bestående av bland annat leksaker, elektronik, smink och hudvård och sist men inte minst köksprodukter och husgeråd. Det var just höstkollektionen 2012 för köksprodukter och husgeråd som visades upp idag.

För köksprodukterna har ICA lagt fokus på matglädje och gemenskap. Det är fiffiga och praktiska köksredskap av hög kvalitet till bra priser. Idag visades ett urval av höstens nyheter upp. Färgskalan var typisk för hösten, bland annat gick de i färgerna plommonlila, grön och blå. Det fanns otroligt mycket fint och jag kommer garanterat att bege mig till ICA Maxi i höst och inhandla en del av allt jag såg. Man behöver faktiskt inte bara handla på Ikea eller i rena märkesbutiker 🙂 !!

ICA förknippas självklart också med mat och en härligt fräsch höstlunch stod uppdukad för oss att hugga in på. Och åt det gjorde jag. Hur gott som helst! Bland annat bjöds det på nybakat bröd och smör, päronmarmelad med lime, tomat- och plommonsalsa med pumpakärnor samt kryddig flankstek, vitbönsoppa med isterband och svamp, kryddostflarn med smörstekta kantareller och kräftstjärtar, lax, kalv med en fantastisk sallad, potatissallad och till efterrätt sockerstekta äpplen med mascarpone och biscotti.

Fick man goodiebag? Självklart! Den innehöll servetter från höstens nya kollektion samt nya stekpannan från ICA Selection (vita keramiska serien stekpanna 28 cm).

Som på alla andra event är det trevligt att träffa på så många fina bloggkollegor. Förutom Lina träffade jag bland annat Bambi, Annelie, Pernilla, Mia och många fler.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Lina skriver:

    Kul att du ville och kunde haka 😉 ALltid skoj å ses 🙂 Hoppas vi ses snart igen 🙂 kram kram

  2. MiaShopping skriver:

    Hej, kul att ses!

  3. Kul att träffa dig där och skoj att vi är kollegor 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *