Fart och fläkt på Andys

Dags att leka av sig på Andy's lekland!

Dags att leka av sig på Andy’s lekland!

Påsklov och påsklovslediga barn. Skansen avklarat. Andy’s Lekland näst på tur. För att Gus skulle få ut mesta möjliga av besöket på Andy’s lånade vi med en kompis till Gustaf. Gus tycker inte att det är kul att leka själv och skulle det bara varit han och jag hade jag fått agera lek- och klätterkompis. Nej, bättre då att ta med sig en lika vild bästa kompis!

Bollkrig!

Bollkrig!

Se upp där nere! Gus avfyrar sitt vapen för allt vad tygen håller!

Se upp där nere! Gus avfyrar sitt vapen för allt vad tygen håller!

Äntligen ligger de stilla så jag hinner ta kort!

Äntligen ligger de stilla så jag hinner ta kort!

Välbehövlig fikapaus!

Välbehövlig fikapaus!

Svetten dryper om Gus!

Svetten dryper om Gus!

Besöket blev en riktig succé! Medan barnen for omkring som vildar (näst intill omöjligt att fånga dom på kort för de var inte stilla många sekunder) satte jag mig ned i cafeterian med min iPad och fritt wi-fi, drack en chai latte och åt en megastor kanelbulle. Riktigt lyxigt! Barnen kom och tog en fikapaus mitt i all lek, men försvann lika snabbt som de kommit när drickan och bullen var slut.

Hungrig kille nr 1

Hungrig kille nr 1

Hungrig kille nr 2

Hungrig kille nr 2

Vid lunchtid fick jag nog och med tanke på hur svettiga killarna var kändes det som om 2,5 timme räckte. Istället åkte vi till McDonald’s för att fylla på allas energidepåer.

Efter lunchen åkte vi hem. Glada, nöjda och mycket trötta sjönk vi alla ner i soffan och kollade på en film på tv. Härlig avslutning på en trevlig dag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.