Fightbox

Fightbox Stureplan
Fightbox Stureplan

Förra veckan testade jag på ytterligare ett för mig nytt gym och träningskoncept, nämligen Fightbox och passet Hitwod. Jag var inbjuden av träningsklädesföretaget Aim’n sportswear till ett lanseringsevent för att fira deras nya klädeskollektion.

Gruppträningen sker i discoliknande miljö.
Gruppträningen sker i discoliknande miljö.

Fightbox kallas också Grand Fightbox hotel, inspirerat av ”The Grand Budapest Hotel”. Ett gym dit man kommer för att checka in, träna och sedan checka ut. Ingången leder till en hotelliknande reception där man checkar in och sedan beger sig till omklädningsrum och träningssal.

WOD - workout of the day
WOD – workout of the day

Gruppklasserna sker i en nedsläckt sal med blinkande diskobelysning. Passet Hitwod står för High Intensity Training WOD: Workout of the Day. Vi jobbade två och två i konceptet I go, you go där en jobbar och en vilar och sedan kör man växelvis. Det var konditionsövningar kombinerat med styrkeövningar i olika block och man gjorde så många block man hann. Riktigt kul, svettigt och utmanande.

Gången fram till receptionen.
Gången fram till receptionen.

Till Fightbox kommer jag gärna igen. Man får verkligen en kick av att variera sin träning.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *