Filippa 10 år

Uppvaktning av en 10-åring!

Oj vad barnen längtar efter sina födelsedagar. Filippa har räknat ner dagarna senaste två månaderna och igår var dagen D här, eller dagen F som i födelsedag. 10 hela år blev hon igår!

Presentöppning!Hon blev först lite besviken eftersom årets födelsedag krockade med midsommarafton. Midsommarafton firades ihop med fina kompisar och då fick vi ändra lite på vår vanliga födelsedagstradition att fira födelsedagsbarnet med tårta och present på sängen. Tårtan ville vi spara till efter lunch så att alla vi som var på plats tillsammans kunde fira henne med tårta och sång.

En hemgjord jordgubbstårta passar utmärkt på midsommarafton

Självklart blev det ändå uppvaktning och sång på morgonen. Hon blev serverad en uppiffad vanlig frukost på sängen och självklart paket. Filippa fick bland annat nästan hela serien parfymer från Victoria’s Secret, en body lotion från Victoria’s Secret, hörlurar och en KomTek-kurs till i höst. Hon blev verkligen jätteglad då allt stod högst upp på önskelistan.

Här kommer tårtan!Skönsång?

Men efter lunch, då var det äntligen dags för en härlig och god jordgubbstårta, sång och mycket skratt. Den som väntar på något gott säger man ju!

Gott med tårta!En speciell ätteknikSammanfattningsvis fick Filippa en helt underbar födelsedag och jag vet att hon somnade med ett lyckligt leende på läpparna!

Gott med te och tårta!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *