Födelsedagsfirande helgen lång

Födelsedagsfirande helgen lång

Födelsedagsfirande helgen lång

I lördags fyllde min lilla bebis 11 år. Ja, ni hör. Han är ju ingen bebis längre utan en stor, ganska självständig och duktig kille! Självklart har den stora dagen firats som sig bör. Det var födelsedagsfirande helgen lång.

Inte lätt att blåsa ut alla ljus!

Inte lätt att blåsa ut alla ljus!

Jag koncentrerade mig på att vara närvarande och umgås. Kamera och bloggtänk har därför lagts åt sidan men några bilder kan jag bjuda på. På självaste födelsedagen firade vi Gustaf själva bara jag, Mattias och Filippa. Det blev god mat och fika, pulkaåkning, brädspel och Mello-mys.

Men tillslut är alla ljus utblåsta!

Men tillslut är alla ljus utblåsta!

På söndagen hade vi som brukligt när barnen fyller år födelsedagslunch och fika. Vi gillar att upprepa vinnande koncept så på menyn stod den senaste favoriten Chicken Satay med jordnötssås, ris och asiatisk gurksallad. Vanlig sallad och gott bröd som komplement. Otroligt gott, uppskattat av alla och i princip alla väl tilltagen mat gick åt! Rekommenderas! Till fika bakade jag ljuvliga kanelbullar som serverades direkt från ugn, sega kolasnittar och givetvis Gustafs favorit prinsesstårta. En mycket trevlig och lyckad födelsedagslunch!

Trött men glad värdinna!

Trött men glad värdinna!

Firandet fortsatte med god mat och fika även på kvällen då Mattias föräldrar stannar några dagar hos oss.

Stort tack alla gäster för er uppskattade närvaro och alla fina presenter!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *