Första middagen från Grillkassen

Igår fick vi leveransen av Grillkassen från Middagsfrid. En stor, tung kasse fylld med härligt fräsch och nyttig mat speciellt anpassade för mysiga grillkvällar. Tyvärr saknades vissa produkter som skulle finnas med i kassen, men det är bara att improvisera i dessa fall!

Första rätten ut blev wraps med halloumi, rostad paprika och hummus. Vi kompetterade maten med grillad kyckling vi fått över från en middag tidigare i veckan. Vi ställde även fram grönsallad, alfalfagroddar och rester av hemgjord potatissallad. Ingen tog av potatissalladen, det blev tillräckligt matigt ändå. Egentligen skulle man använda libabröd till dessa wraps, men libabröden saknades i påsen. Vi köpte tortillabröd istället och det gick lika bra.

Vi använde faktiskt inte grillen till denna rätt. De marinerade grönsakerna rostade vi i ugnen och halloumin stekte vi upp i stekpanna. Det gick jättebra det med.

Maten var fantastiskt god! Till och med barnen tyckte det och vi åt alla med mycket god aptit. Betyg 5 av 5 möjliga!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *