Gäller att passa på

Gäller att passa på!

Gäller att passa på!

Det gäller att passa på att njuta av sånt här härligt väder vi har haft i Stockholm idag så länge det varar. Solen har skinit och temperaturen har legat runt 18-20 grader. Dagen har bestått av träning, handling och bakning men en sväng ut till båten hanns också med. Även båtsäsongen går mot sitt slut. Vi planerar att åka ut med båten i helgen som kommer om vädret är okej. En sista helgtur innan vintern.

Total harmoni i kropp och själ!

Total harmoni i kropp och själ!

Sol, vind och vatten!

Sol, vind och vatten!

Efter lunch tog jag och Mattias med oss te, kaffe och gifflar och åkte till båtklubben. Vi gjorde lite småfix ombord men framför allt njöt vi av lugnet, vattnet, båttrafiken, solen, fikat och varandra! Vi var bara där ett par timmar men det gav så mycket ro i själen att det räcker för en hel vecka. Älskar båtlivet!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *