Denna morgon inleddes med glädje i dubbel bemärkelse. Först en kort, lättare joggingrunda för mig (Mattias tog en längre promenad). Träningen följdes sedan upp av en god frukost bestående av en tallrik fil med müsli och två äggmackor gjord på en av Pågens senaste nyheterSurdegsbröd DinkelGlädje. Brödet är bakat med surdeg och kallpressad rapsolja från Österlen. Det är gjort på fullkornsvete, dinkel och havre.
Storleken på brödet är perfekt (lagom stort) och jag gillar att den är skapad som en klämma. Perfekt om man vill göra en smörgås-to-go. Brödet hade mycket karaktär, god smak och perfekt tuggmotstånd. En fullpoängare från mig!
Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf.
Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder.
Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj.
För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.
Senaste kommentarer