Nu under midsommar har vi inte direkt lidit brist på naturligt intag av Omega 3. Det har blivit mängder av gravad och rökt lax, sill och skaldjur. Det är riktigt gott och passar perfekt varma sommardagar.
Till middag idag blev det ännu mer Omega 3-tillskott i form av hederlig ugnsbakad lax. En laxfilé toppad med lite salt, dill och citronsaft. Till detta ugnsbakad sötpotatis, en sås gjord på kvarg, gräslök, salt och peppar och grönsaker. Friskt, fräscht och gott!
Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf.
Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder.
Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj.
För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.
Senaste kommentarer