Grillspett av grillspjut

Idag har nog varit varmaste sommardagen här i Stockholm. Det har varit riktigt varmt, kvavt och fuktigt. Man ska inte klaga men ev blir det premiär för luftkonditioneringen inne i huset för vår del.

Häromdagen köpte jag hem ett gäng Grillspjut från Scan att ha hemma i frysen för oplanerade grillmiddagar. Grillspjut är färdigmarinerad ytterfilé av gris. En av spjuten fick utgöra köttdelen i kvällens middag som var grillspett med ugnsbakade potatisar, vitlöksbröd, såser (grillsås och bearnaise som vanligt) och grönsaker. Förutom köttspett grillade vi grönsaksspett bestående av orange paprika, squash och ananas.

Köttet var helt okej. Smakade mer eller mindre som flintastek. Ingen smaksensation direkt. Föredrar dock naturellt kött som man marinerar i hemgjord eller köpt marinad. Nu har vi kött kvar i frysen som vi får se till att äta upp, men det ska vi väl klara av! Grönsaksspetten var mycket goda och majsen var mumsmums! Älskar sommaren och alla grillmiddagar som ligger framför oss! Semester!!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Lina skriver:

    Gud såå smarrigt, som vanligt när du lagar mat 🙂 Ja, tiden går alldeles för fort….står inte på förrän jag fyller 40 oxå – hihihi 😉 hoppas ajg oxå har två kids då 🙂 ha en underbar sommar, kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *