Grönsakstortilla från No Fairytales

Grönsakstortilla från No Fairytales
Grönsakstortilla från No Fairytales

(Varuprov, obetalt, alla bilder och åsikter är mina egna) Fredag! Hand upp alla som ska äta tacos ikväll! Vi åt tacos igår, anser att man kan äta tacos vilken dag i veckan som helst. Igår blev det tacos på pulled pork. Till detta tortillabröd, nachochips, grönsaker i massor, guacamole, tacosås och gräddfil. Klassiskt helt enkelt! Efter budet som kom idag blev det tacorester till lunch, jo man tackar!. Minns ni att jag i november 2018 tipsade om grönsakstortilla från No Fairytales? Nu gör företaget en relansering av sina grönsakstortillas.

Bröden kommer i två olika smaker, Morot resp Paprika/Chili
Bröden kommer i två olika smaker, Morot resp Paprika/Chili

Det unika med tortillabröden från No Fairytales är att man ersatt hälften av innehållet med färska grönsaker för att få bröden nyttigare och mer smakrika. Bröden kommer nu i två olika smaker med 45 procent färska grönsaker i form av Morötter samt Röd paprika och chili. Färgen på bröden är naturlig från grönsakerna. Produkterna finns i butikernas kyldisk eftersom de är tillverkade med färska grönsaker.

Morotstortilla fylld med pulled pork och grönsaker.
Morotstortilla fylld med pulled pork och grönsaker.

Jag gillar verkligen tanken på att det ska vara enkelt att få i sig grönsaker och därmed fibrer och näring. Alla sätt är bra sätt. Sunda matvanor borde inte vara någonting som man behöver tänka på. Om grönsakstortillan gör det enklare att äta nyttigare får den stor tumme upp av mig! Att brödet dessutom var supergott gjorde inte saken sämre. Fin färg, god smak, lagom storlek och perfekt konsistens.

Morotstortillan är både vacker att se på och god att äta!
Morotstortillan är både vacker att se på och god att äta!

Bröden finns att köpa på Coop och kostar ca 25 kr/paket.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *