Hemgjorda fiskpinnar med potatis och sås

Hemgjort är det bästa, nyttigaste och godaste! Det är en sanning som gäller för det mesta. Till middag ikväll gjorde jag egna fiskpinnar av torskfiléer. Jag panerade fisken lätt i först ägg och sedan ströbröd. Fisken stekte jag sedan upp i lite smör i varm panna. Till fisken kokade jag potatis. Gräddfilssås och grönsaker blev supergoda komplement. Behöver jag säga att hemgjorda fiskpinnar regerar?! Fast vad vet jag. Jag har inte köpt fiskpinnar på säkert över 10 år. Kanske dags att göra det så att jag vet vad jag pratar om. Eller inte!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.