Högsta betyg

Kvällens middag fick högsta betyg av hela familjen! Gustaf fullständigt älskade maten och Mattias var enormt nöjd med mitt val av kött. Filippa var lika nöjd som vanligt (hon älskar allt jag lagar min älskade tjej) och jag med!

Kvällens middag var nämligen grillad lammrostbiff med friterade pommes, grillsås, bearnaisesås och sallad. Köttet var, som Gustaf sa, jättemjukt och saftigt. Alldeles mört och perfekt grillat med en rosa kärna. Pommesen perfekt friterade trots ett litet missöde. Jag råkade nämligen ha i lite för mycket pommes på en gång i fritösen vilket innebar att den svämmade över och oljan åkte ut på spisen där fritösen stod. Som tur var hade jag fullt med tidningar under fritösen så ingen fara skedd. Kött, pommes, såser och sallad bidrog alla till en av de godaste middagarna på länge!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *