Hur Ombonat har du?

Det var inte bara underBARA BARN-mässan som höll till på Stockholmsmässan i helgen utan även Chokladfestivalen och Hem & Villa-mässan. Självklart passade jag på att besöka dom alla. På Hem & Villa-mässan fastnade jag lite extra vid Ombonats monter. OmBonat är en livsstilsbutik som erbjuder kunden det lilla extra – vackra möbler, personlig inredning, konst, belysning och kläder kombinerat med inredningskonsultation och homestyling. De har en fysisk butik i Bromma här i Stockholm och en webbshop. De har många kända, stora varumärken inom både inredning och kläder.

Jag fastnade lite extra för nyheten Lazy Jack Beanbag. Det är en stor skön kudde som formar sig efter kroppen, precis som den Fatboy vi har hemma. Lazy Jack är dock gjord i tvålagers segelduk vilket gör den vädertålig och kan placeras både inomhus och utomhus. De som fanns på mässan gick i ett marint tema och var mycket läckra! De skulle göra sig mycket väl hemma hos oss.

Det fanns också mycket annat fint jag hade velat köpa hem från OmBonat. Den här gången nöjde jag mig dock med några fina Kusmi-teer. Te kan man aldrig få för mycket av!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *