Inspiration inför sommaren

Visst längtar vi alla till våren, sommaren och värmen? I alla fall de flesta av oss. Den här vintern har inte varit rolig alls enligt mig. Först blött, mörkt och slaskigt i oändlighet. Sedan alltför kallt, blåsigt och eländigt den sista månaden. Här i Stockholm finns det inte ens tillräckligt med snö för att utöva de roliga vinteraktiviteterna som skidåkning, pulkaåkning, bygga snögrottor, etc. Vad ska man då med vinter och kyla till?!

Vintern möter sommaren hos ICA Hemma

Vi bjöds på en somrig fördrink vid ankomsten

Idag var jag iväg och fick en ordentlig dos sommarinspiration. Det var ICA Hemma som stod för inspirationen. De satsar på parollen Sommar är bäst hemma. Håller med! Det är då man lever upp här i vårt avlånga land. Vi kan vara ute, njuta av ljuset, fixa i trädgården, grilla, sola och bada, sippa lattes på uteserveringar, gå i linne och kjol och bara vara. Utomlands åker vi i vår familj på vintern då det är mörkt, kallt och eländigt här hemma.

En riktigt härlig blå färg man blir glad av

Bygg på höjden

Vackert piano blir ännu vackrare med sommarblomster

Var kreativ och tänk utanför boxen

ICA Hemma visade upp sitt sommarsortiment som bestod av sprakande vårfärger och härliga somriga mönster. Eftersom trenden går mot att vi grillar mer (till och med under vinterhalvåret precis som vi gör hemma hos oss) satsar de mycket på det segmentet. Vad gäller trädgård har inte alla supermycket plats och därför satsar ICA Hemma på hjälpmedel att bygga på höjden. Ja, du får helt enkelt kika in på ICA Hemma eller besöka ICA Maxi när sommaren kommer och verkligen frossa i allt underbart man kan köpa till hem och trädgård.

Duka fint till barnen

En härlig hängmatta att hänga i trädet

Dags att plocka fram grillen om du inte är en året-runt-grillare

Vi bjöds också på underbar somrig mat. Redan när vi kom fick vi en god sommardrink som verkligen slank ner utan problem. Maten var helt fantastisk och bestod bland annat av grillad högrev, ungsbakad lax, kycklinglårfilé inlindat i bacon, grillad sparris och grillad paprika, chimchurri, potatissallad och kimchi. Mmmmm! Efterrätten var verkligen inte dum den heller och visste var den satt! Kladdkaka toppad med grädde och hallon. Fina grejjer det!

En somrig meny med grillat på tallriken

Kladdkaka funkar alltid

Stort tack för ytterligare en anledning att längta efter sommaren!

En somrig goodiebag följde med hem

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *