Julstämning i huset

Jinglebell, jinglebell, jingle all the way!!! Nu sprider sig julstämningen här hemma. Idag köpte jag min första plastgran någonsin. Jag vill helst ha äkta gran och har haft det alla år, men då julen inte firas hemma finns ingen som kan pyssla om granen. Då är plastgran enda alternativet. Barnen var eld och lågor. Mattias och jag satte dit lampor och glitter. Resten har barnen satt dit. Verkligen vackert!!!

I lördags morse var det premiär för säsongens första portion risgrynsgröt till frukost. Visserligen från köpt rulle, men ändå! Hur gott som helst!!! Det var bara jag och barnen som åt, men vi slukade en hel korv utan problem.

Ytterligare en säsongspremiär avklarades i lördags. Till lunch åt vi säsongens första julkorv, serverat med kokt potatis, senap och kokt broccoli. Jag hade köpt lyxjulkorv från Wurstmaster med en kötthalt på hela 77% (enormt mycket för att vara julkorv). Riktigt, riktigt god och köttig. Rekommenderas varmt trots det lite högre priset.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *