Det är vardag även i december

December är verkligen festligheternas månad. Det är adventsfikor, glöggpartyn, middagar med släkt och vänner, fika på jobb/förskola/skola, avslutningar, luciafirande, julfester med julbord, jul och nyårsfirande etc etc. December är som en enda lång fest!

Lax med ugnsbakade grönsakerMen självklart är det vardag även i december. Och middagsmat behöver vi även på en vardag. Vad passar inte bättre än min personliga favoriträtt – lax med ugnsbakade grönsaker!! Allt-i-ett, bekvämt och tidsbesparande. Du får alltså tid till att förbereda inför julen med julklappsshopping, matlagning, bakning och allt vad man nu måste hinna med. Toppen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Hallå där!

    Missa inte årets julkalender hos Drömmen om 11 barn, nya tävlingar VARJE DAG fram till julafton. Första adventstävlingen pågår tom söndag, dagens till midnatt and so on. Vid midnatt börjar nästa.

    Kram Annika
    http://blogg.alltforforaldrar.se/drommenom11barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *